Formatii de nunta Ploiesti

Ploiestiul este un oras care are o adevarata traditie atunci cand vine vorba de muzica lautareasca. De la povestiri despre primari din perioada interbelica care iubeau atat de mult muzica de taraf incat aveau o orchestra dupa ei atunci cand se plimbau printre electorat, la localuri deja celebre unde se canta si acum muzica clasica lautareasca, este un fapt bine cunoscut ca ploiestenii adora acordurile de tambal. Astfel, daca urmeaza sa va organizati o nunta in acest oras celebru, la intrebarea „Ce muzica ascultam?” raspunsul este unul simplu, muzica lautareasca.

Pentru ca va doriti ca atat voi, cuplul care va straluci in cadrul acestui eveniment cat si invitatii vostri dragi sa va distrati pana in zori de zi si sa aveti o nunta de-a dreptul memorabila, atunci o formatie de lautari este raspunsul potrivit pentru voi. Motivul este simplu, clasicele tarafuri au in repertoriul lor atat melodii care au consacrat acest gen, melodii de dragoste care va vor face sa va tineti strans in brate, cat si cantece care va vor face sa radeti si sa va simtiti bine. De asemenea, deseori tarafurile pot canta si anumite slagare de muzica usoara, perfecte pentru ca toti nuntasii sa asalteze ringul de dans.

O nunta nu este usor de organizat, mai ales atunci cand trebuie sa aveti in vedere faptul ca nuntasii vostri vor fi persoane de diferite categorii de varste, vor proveni din diferite clase sociale si vor avea gusturi de asemenea diverse. Cu toate acestea, un gen de muzica ii va uni pe toti si anume muzica lautareasca. Aceasta are versuri si linii melodice pentru toate gusturile si va putea sa va tina pe toti in picioare pana dimineata fara nicio problema. Toti romanii cunosc muzica lautareasca si intr-un fel sau in altul o aprecieaza. In momentul in care petrecerea va fi in toi, veti veddea cum nuntasii vor incepe sa faca dedicatii si sa se amuze pe seama versurilor traznite ale lautarilor care vor da totul din ei sa intretina atmosfera si sa va faca sa va distrati ca niciodata!

Astfel, daca doriti sa va distrati la nunta voastra precum boierii din trecut ai orasului Ploiesti, atunci in mod cert trebuie sa inchiriati pentru acest eveniment un taraf care sa poata sa va delecteze simturile cu melodiile care au facut acest gen muzical popular si care au reusit sa poarte traditia romaneasca peste granitele tarii.

Va asteptam cu drag sa ne contactati, pentru orice intrebare:

Bucuresti, Sector 3, Soseaua Mihai Bravu, Nr. 520-530

Telefon: 0722.911.485

grandmusicevents@gmail.com

//]]>