Formatii de nunta, taraf si lautari in Sibiu

Muzica populara rasuna si acum in difuzoarele amplasae prin casele, carciumile si restaurantele din judetul Sibiu. Aici, in continuare se prefera acest gen de muzica, inclusiv cu toate derivatele sale. Astfel, daca iti organizezi nunta in aceasta zona, trebuie sa ai in vedere alegerea unei formatii de nunta care va putea sa sustina un concert intreg cu cele mai populare melodii de muzica folclorica din zona Marginimii Sibiului.

Avand in vedere ca Sibienii sunt persoane care tin foarte mult la traditiile zonei, la istoria pe care a avut-o si la identitatea unica creata de-a lungul timpului, este cert faptul ca alegerea unei formatii de muzica populara trebuie sa fie realizata in baza repertoriului acestora. Melodiile cantate trebuie sa atraga publicul de toate varstele si sa reuseasca sa le atinga acestora corzile sensibile pentru a putea sa ii tina in picioare pentru tot restul noptii. Nuntasii din judetul Sibiu sunt unii dintre cei mai pretentiosi, mai ales atunci cand vine vorba de genul muzical ales pentru astfel de evenimente.

Ansambluri folclorice celebre isi sustin activitatea cu predominanta in judetul Sibiu, in continuare festivaluri care promoveaza astfel de muzica sunt cele mai populare locuri de intalnire pentru oamenii care locuiesc atat in mediul rural cat si urban si care aprecieaza traditia si etnologia ardeleneasca. Astfel, pentru a fi siguri ca invitatii vostri se vor distra pana in zori si ca vor tine minte evenimentul tau pentru un timp indelungat de acum inainte, trebuie sa luati decizia corecta si sa alegeti o formatie de muzica populara experimentata care sa stie exact cum sa distreze aceasta categorie foarte pretentioasa de invitati.

Desigur, avand in vedere faptul ca nu veti avea o singura categorie de varsta la nunta, trebuie sa echilibrati repertoriul muzical astfel incat si generatiile mai tinere sa se poata distra. Deseori, formatiile de muzica populara pot canta si anumite melodii de muzica usoara, romanesti sau straine, tocmai pentru a putea sa atraga pe scena si sa distreze toti invitatii pe care o sa ii ai.

Astfel, daca iti organizezi nunta in judetul Sibiu, alegerea corecta in termen de muzica este in mod cert, o formatie de muzica populara care sa poata interpreta si slagarele celebre ale anilor 1970-2000. O astfel de formatie va putea sa intretina atmosfera si sa transforme nunta ta intr-un adevarat standard de calitate pentru evenimentele care urmeaza sa vina pe viitor!

Va asteptam cu drag sa ne contactati, pentru orice intrebare:

Bucuresti, Sector 3, Soseaua Mihai Bravu, Nr. 520-530

Telefon: 0722.911.485

grandmusicevents@gmail.com

//]]>