Formatii pentru nunta, oferte personalizate in functie de buget

„Formatii pentru nunta 2021” – aceasta este una din preferintele de cautare ale celor care urmeaza sa-si uneasca destinele. Deseori am intrat pe cel mai utilizat motor de cautare, Google si am sa inceput cautarile pentru ceea ce ne intereseaza. Fie ca am cautat un lucru sau seviciu, fie ca am vrut sa vedem anumite stiri, cu totii am folosit Google. Nu de putine ori am ajuns sa avem parte de cele mai bune servicii doar cautand ceea ce ne intereseaza pe Internet. De aceea venim in intampinarea voastra cu o gama larga de servicii in domeniul evnimentelor. Grand Music Events este o companie cu experienta in acest domeniu. Dorim sa punem la dispozitia viitorilor miri cele mai bune servicii si sa aducem la nunta lor bucurie si voie buna. Activitatea noastra se desfasoara pe toata durata evenimentului.

CINE SUNTEM SI UNDE VENIM?

Suntem din Bucuresti dar venim cu drag si in alte judete ale tarii: Ilfov, Giurgiu, Calarasi, Ialomita, Prahova, Constanta, Arges, Dambovita, Teleorman, Olt, Gorj, Dolj, Brasov, Buzau, Valcea, si numai. Prin departamentul nostru de logistica va putem oferi mai multe servicii decat ofera alte formatii pentru nunta. Dispunem de toate echipamentele sceno-tehnice necesare: schela de lumini profesionala, masini de fum greu, masini de fum usor, sonorizare profesionala(aceasta vine la pachet si cu inginer de sunet), microfoane profesionale de ultima generatie, etc. Solistii si instrumentistii de muzica populara si muzica usoara sunt profesionisti in acest domeniu. Tratam cu rigurozitate si respect fiecare eveniment la care participam. Ne prezentam in fata voastra cu o experienta vasta aceasta se reflecta in sutele de ore de repetitii. Suntem deschisi colaborarilor pentru orice eveniment, fie ca vorbim de nunta, botez sau evenimente private sau corporate. Daca sunteti interesati de serviciile noaste va invitam sa ne contactati.

Parteneri Grand Music Events

Cei mai de incredere furnizori in materie de organizari evenimente

Formatii pentru nunta - Grand music events

Contact

Dacă v-ați decis să ne rezervați, vă rugăm să ne contactați prin telefon sau email, pentru a vă confirma disonibilitatea pentru data evenimentului dvs. Primim solicitări atât pentru evenimentele ce vor avea loc peste câteva luni cât și pentru evenimentele de „last-minutes”.

Trimite mail