Petrecerea de botez este cel mai important eveniment din viața celui mai mic membru al familiei, motiv pentru care, ca și părinți, ne dorim ca acesta să fie unul memorabil, a căror fotografii să i le arătăm celui mic. Chiar dacă nu ne putem rezerva cu mult timp înainte data petrecerii, este una din cele mai așteptate și mai dragi momente din viața noastră alături de cel mic.

Și pentru că această petrecere trebuie să fie una spectaculoasă, de care să ne aducem aminte și peste mulți ani, am pregătit o listă de lucruri pe care ar trebui să le aveți în vedere atunci când conturați organizarea evenimentului.

Baloanele, aranjamentele florale și decorațiunile

Cei mici, încă din primele clipe de viață sunt atrași de culorile vii, pline de nuanță. De aceea, printre primele lucruri care vor conta și care vor contura momentul, baloanele și decorațiunile joacă un rol important. Masa de botez este locul în care invitații vor servi masa și vor socializa, de aceea, decorațiunile și aranjamentele florale trebuie să fie aranjate cu atenție. Dacă vă doriți un design personalizat pentru fiecare masă cu invitați, aceasta le va crea un moment unic, de neuitat.

Invitația

Percepută ca și cartea de vizită a petrecerii, aceasta trebuie să conțină datele importante care trebuie știute de invitați, precum numele părinților, ale nașilor, data, ora, locul evenimentului, dar și câteva informații despre cel mic. Totodată, nu trebuie neglijată și apariția numărului de telefon și  datei  limită la care poate fi confirmată prezența. Aceasta trebuie trimisă cu aproximativ 2 luni înainte de eveniment.

Alegerea localului

Petrecerea va fi cea care îl va prezenta pe cel mic celorlalți membri ai familiei, prietenilor apropiați, locul unde va avea loc aceasta este de mare importanță. De aceea, vă puteți documenta cu privire la cele mai indicate localuri pentru acest tip de evenimente. Un punct important este alegerea tipului de petrecere pe care vreți să o organizați pentru cel mic. Dacă va fi una de anvergură sau un moment intim petrecut alături de cei dragi.

Momentele dulci

Pentru a rămâne în amintirea invitaților o lungă perioadă de timp, dulciurile vor juca un rol important. Candy-bar-ul a început să fie din ce în ce mai căutat la petreceri, îmbinat de obicei cu fântâna de ciocolată. Dacă la petrecere vor fi prezenți și copii mai micuți, pentru care zahărul nu este chiar cel mai bun prieten, puteți opta și pentru un colțișor al copiilor, presărat cu dulciuri cât mai sănătoase, în formă de personaje din desene animate sau, câteva gustări sănătoase. Tortul, un alt detaliu important, poate fi mai simplu, cu umplutură de fructe, ales în funcție de preferințele personale sau poate fi ceva mai impresionant. Fântâna de ciocolată este cea care va atrage toate privirile.

Fotograful 

este cel care va imortaliza amintirile create în această zi. Pe lângă fotograful profesionist, puteți închiria un photo-booth ce va scoate la iveală copilul din fiecare invitat. Puteți opta și pentru filmarea cu drona.

Muzica

sau elementul-cheie în a face invitații să se simtă speciali la o petrecere, este foarte importantă. De cele mai multe ori, planificatorii de evenimente recomandă o formație live, deoarece aceasta se pliază mai ușor pe fiecare moment al petrecerii. Deoarece gusturile muzicale ale oamenilor nu se aseamănă, este important ca ceea ce alegi pentru petrecere să se plieze pentru toate preferințele invitaților.

Și nu în ultimul rând, pentru o petrecere reușită, vă recomand să aveți zâmbetele și fericirea la voi. Și să nu uitați că cel mic este vedeta!

Articol scris de Ioana Balan

3 răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *