Venirea unui copil pe lume într-o familie,

este un moment pe cât de unic și special, pe atât de important. Fie că vă gândiți să organizați o petrecere cu mai mulți invitați. Fie că vreți să o păstrați în familie. Vă recomand să scoateți în evidență apariția celui mic. Precum și să le aduceți aminte celor prezenți, de clipele frumoase ale copilăriei. În goana noastră de a organiza cât mai repede un eveniment care să fie ținut minte de toți cei prezenți. Uităm să conturăm un botez și ajungem să avem riduri. Suntem crispați chiar în momentele în care am dori să fim fericiți și cu sufletul prezent alături de cel mic și de invitați.

În cele ce urmează, m-am gândit că ar fi un moment oportun să vă prezint câteva lucruri mici care vă vor ajuta să organizați o petrecere de neuitat pentru toată lumea.

Accentul petrecerii

  • ar trebui îndreptat spre cel mic. Acesta are parte de prima ieșire în mijlocul prietenilor și al familiei. Încercați să decorați locul evenimentului în culori care să îl facă să fie zîmbăreț și bucuros. Cei mici sunt, de cele mai multe ori, atrași de nuanțe puternice și colorate.
  • Deoarece este un moment în care este celebrată copilăria, puteți introduce în programul petrecerii și câteva activități mai neobișnuite, precum „scaunul muzical” (cei mici se vor distra, cu siguranță. Și dacă întreținerea atmosferei este realizată de o formație live, aceasta va putea adapta melodiile și pentru cei mari.)

 

Conturați o tematică/temă a petrecerii.

 

  • Fie ea desprinsă din desene animate, fie că integrați elemente din natură, simple, impunerea unei teme va ajuta și la stabilirea unui dress-code ce ar putea să îi bucure pe invitați. Totodată, pentru un efect de originalitate, puteți decora localul în așa fel încât să pară desprins dintr-o lume magică.
  • Pentru copiii mici, prezenți alături de părinți, puteți crea un loc de joacă, precum și un mini-bar, care să conțină băuturi și delicatese din ingrediente naturale. Atât părinții, cât și dumneavoastră veți fi scutiți de plânsetele de plictiseală ale celor mici. Un tobogan, niște leagăne, un animator specializat în pictatul pe față este rețeta perfectă pentru un moment special.

 

Cabina foto pentru botez

 

  • Pe lângă prezența unui fotograf profesional, dacă doriți ca invitații să aibă amintiri mai speciale de la petrecere, puteți opta pentru un Polaroid, care să le ofere poze instant și să le poată păstra mereu cu ei. Dacă Polaroidul pare puțin depășit de vreme, puteți opta și pentru un „photobooth” cu elemente de poveste și accesorii unice.
  • Asigurați-vă că la petrecere va fi prezentă și o formație live care să adapteze melodiile pentru vibe-ul petrecerii și gusturile invitaților. Playlistul soliștilor trebuie să includă și melodii pentru momentele în care are loc servirea mesei, tăierea tortului. Totodată, rugați-i pe cei responsabili de asigurarea atmosferei să introducă și melodii pentru cei mici.
  • Și, nu în ultimul rând, înainte de petrecere, mergeți la un make-up artist care să vă mascheze cu profesionalitate cearcănele căpătate în urma nopților nedormite din cauza celui mic, a clipelor de organizare a petrecerii.

 

Astfel, veți deborda și dumneavoastră de fericire, dar și cei din jur.

Articol scris de Ioana Balan

2 răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *