Solisti

Ne mandrim cu solistii nostri

Va invitam sa descoperiti solistii nostri si sa ne spuneti preferatul dvs

ioana

Ioana

IOANA – Artist atestat de catre Colegiul de Arta “Dinu Lipatti” din Bucuresti, cu un timbru muzical inconfundabil, transmite prin cantece si costume populare inedite bucuria traditiei romanesti autentice. Repertoriul sau vast si experienta muzicala, transforma garantat evenimentul dumneavoastra intr-unul unic.

Afla mai multe


tin1

Tina

Suntem o gasca de muzicieni veseli, gata sa iti ofere cel mai fresh party! Avand sute de evenimente la activ si multi ani de experienta, promitem sa nu te lasam sa stai jos! Put on your dance shoes si hai sa ne distram impreuna!

Afla mai multe...


Andrei 1

Andrei

Absolvent al Scolii Populare de Arta din Bucuresti, actualmente profesor de canto, este o voce plina de caldura si sensibilitate in care regasiti Hit-urile dragi voua atat romanesti cat si international, garanteaza momente de neuitat pentru evenimentul dumneavoastra.

Afla mai multe...


george

George

Este interpret de muzica populara, canta de la varsta de 4 ani, a absolvit scoala populara de arte si meserii Pitesti, a terminat Liceul de arte „Dinu Lipatti” – Pitesti, este student in cadrul Universitatii Pitesti, sectia Pedagogie muzicala, are in palmares peste 30 de premii ...

Afla mai multe...


roxana

Roxana

Pasionata de cantecul si dansul popular din zona Moldovei si nu numai, a facut primi pasi ca interpret vocal la Scoala Populara de Arta din Bucuresti. Repertoriul ei reuseste sa incante si sa energizeze publicul, ajungand in sufletul oamenilor iubitori de folclor.

Afla mai multe...


ariana 260 355

Ariana

Ariana iubeste ceea ce face si ceea o reprezinta. Este prietena cu muzica de cand se stie, ii place la fiecare eveniment sa debordeze energie buna

Afla mai multe...


Sorin

Sorin

Solist cu experienta, care prin cantecele sale de petrecere si voie buna, face atmosfera ca la ea acasa si un show adaptat evenimentului dumneavoastra.

Afla mai multe...


beatrice 1

Beatrice

Semifinalista la concursul de televiziune “VOCEA ROMANIEI”, actualmente backing vocalist in trupa AGURIDA( LoredanaGroza), transforma evenimentul intr-un spectacol energic, prin vocea deosebita si experienta dobandita alaturi de mari artisti ai Romaniei.

Afla mai multe...


radug

Radu G

Interpret de muzica usoara romaneasca si internationala, castigator a numeroase concursuri si festivaluri de muzica.

Afla mai multe...


sebastian

Sebastian

SEBASTIAN- interpret de muzica populara, cu un repertoriu bogat, stilul sau aparte a ajuns in inimile tuturor romanilor inca din anii 2000. A fost membru fondator al Formatiei TINERET 2000. Formatie care s-a mentinut in TOP 5 cele mai bune formatii, timp de cel putin 10 ani.

Afla mai multe...


gabi 2

Gabi

GABI –“este unul dintre solistii care prin stilul sau diferit si repertoriul diversificat a revolutionat muzica de petrecere din Romania. Se afla in topul artistilor cu cea mai mare priza la public conform statisticilor si presei de specialitate!!! Abordeaza foarte usor orice gen si stil muzical”(sursa: GAZETA MONDENA septembrie 2016)

Afla mai multe...

Pastram legatura

//]]>