Ne mandrim cu solistii nostri

Va invitam sa descoperiti solistii nostri si sa ne spuneti preferatul dvs

ioana

Ioana

IOANA – Artist atestat de catre Colegiul de Arta “Dinu Lipatti” din Bucuresti, cu un timbru muzical inconfundabil, transmite prin cantece si costume populare inedite bucuria traditiei romanesti autentice. Repertoriul sau vast si experienta muzicala, transforma garantat evenimentul dumneavoastra intr-unul unic.

Afla mai multe


tin1

Tina

Suntem o gasca de muzicieni veseli, gata sa iti ofere cel mai fresh party! Avand sute de evenimente la activ si multi ani de experienta, promitem sa nu te lasam sa stai jos! Put on your dance shoes si hai sa ne distram impreuna!

Afla mai multe...


Andrei 1

Andrei

Absolvent al Scolii Populare de Arta din Bucuresti, actualmente profesor de canto, este o voce plina de caldura si sensibilitate in care regasiti Hit-urile dragi voua atat romanesti cat si international, garanteaza momente de neuitat pentru evenimentul dumneavoastra.

Afla mai multe...


george

George

Este interpret de muzica populara, canta de la varsta de 4 ani, a absolvit scoala populara de arte si meserii Pitesti, a terminat Liceul de arte „Dinu Lipatti” – Pitesti, este student in cadrul Universitatii Pitesti, sectia Pedagogie muzicala, are in palmares peste 30 de premii ...

Afla mai multe...


roxana

Roxana

Pasionata de cantecul si dansul popular din zona Moldovei si nu numai, a facut primi pasi ca interpret vocal la Scoala Populara de Arta din Bucuresti. Repertoriul ei reuseste sa incante si sa energizeze publicul, ajungand in sufletul oamenilor iubitori de folclor.

Afla mai multe...


ariana 260 355

Ariana

Ariana iubeste ceea ce face si ceea o reprezinta. Este prietena cu muzica de cand se stie, ii place la fiecare eveniment sa debordeze energie buna

Afla mai multe...


Sorin

Sorin

Solist cu experienta, care prin cantecele sale de petrecere si voie buna, face atmosfera ca la ea acasa si un show adaptat evenimentului dumneavoastra.

Afla mai multe...


Gabriela

Gabriela

Energică și carismatică, Gabriela cucerește scena de fiecare dată! Are la activ sute de evenimente, a participat la X Factor iar în prezent este backing vocalist în trupa Deliei. Veselia ei e molipsitoare și cu siguranță vă veți distra împreună!

Afla mai multe...


FB_IMG_1527603366166

Alexandru

Alexandru - solistul de muzica usoara a inceput sa cante la varsta de 8 ani castigand diverse concursuri muzicale cu locul 1. A bucurat inimile multor oameni participand participand la show-uri cum ar fi Vocea Romaniei si Xfactor …

Afla mai multe...unnamed

V.O.X.

V.O.X.- Various Orchestra Xteens, caută de peste zece ani, să perfecționeze rețeta pentru toate gusturile în materie de entertainment. Am împachetat într-un ambalaj profesional respectul pentru muzică și pasiunea care ne ține împreună, pe scenă și în sala de repetiții..

Afla mai multe...

//]]>