Sorin

Sorin Enache solist interpret muzica usoara și de petrecere

Sorin – Solist polivalent, cu o experienta de peste 20 de ani si cu un repertoriu bogat, participant la numeroase concursuri si evenimente nationale si internationale, face ca atmosfera creeata in jurul evenimentului dumneavoastra, sa fie una de exceptie.

Muzica usoară veche și mai nouă ocupa un loc special in inimile noastre. Cu toții o ascultam la petreceri, fie că vorbim de nunți, botezuri sau alte evenimente similare. Așadar, cine este interesat de cele mai bune formatii de muzica usoara si de petrecere, a nimerit in locul potrivit intrucat cei de la Grand Music  Events sunt bine cunoscuti in acest domeniu si asigura succesul oricarui eveniment special. Mai mult, ai ocazia sa te interesezi de solistul Sorin Enache, care este experimentat.https://grand-music.ro/alegerea-unei-formatii-de-nunta-in-bucuresti/

Nu iti va fi dificil sa alcatuiesti playlistul tau preferat impreuna cu solistii Grand Music Events! Trebuie doar sa stii care sunt cantecele preferate si cele pe care nu vrei sa le auzi. Ar fi ideal sa ai in minte si invitatii intrucat acestia trebuie multumiti. Muzica trebuie sa fie pentru toate gusturile.

//]]>