INTREBARI FRECVENTE
PENTRU FORMATIA
GRAND MUSIC EVENTS

intrebari frecvente

Lumea pune intrebari, noi răspundem

Dacă dorești să afli pașii care trebuie urmați în rezervarea unei formatii nuntă pentru evenimentul tău, al unui prieten sau prietenă, în secțiunea de mai jos avem câteva intrebari și răspunsuri.

intrebari cu caracter general

Completați formularul de contact, ne contactați telefonic sau pe rețelele de socializare. Vă contactam telefonic sau prin email și stabilim de comun acord o întâlnire pentru a discuta termenii și condițiile.

Da, pentru fiecare eveniment în parte. Întocmim un contract de prestări servicii în care sunt stipulate toate cauzele contractuale. Sunt incluse toate aspectele discutate cu dumneavoastra.

Da, se eliberază o factură fiscală în baza contractului de prestări servicii. Primiți factură atât pentru AVANS cât și pentru restul sumei contractuale.

Toate seviciile oferite de către Societatea Grand Music Events S.R.L. se plătesc exclusiv prin serviciul bancar.

Conform contractului de prestări servicii plata AVANSULUI se efectuază în termen de 24h de la data semnării contractului. DIFERENȚA de plată se va realiza în termen de 24h de la terminarea evenimentului.

 Este rezervată în momentul în care a fost semnat contractul și a fost confirmată plata avansului. Acesta este în cuantum de 25% din valoarea contractuală. Confirmarea se face pe baza ordinului de plată.

Oferta acoperă toate costurile dacă evenimentul dumneavoastră are loc în București sau Județul Ilfov. Pentru deplasarea în afara localităților menționate percepem un cost suplimentar de transport (in suma de 6RON/km dus-întors) și cazare .

 Pentru formație de muzică, staff-ul tehnic,  este suficient meniul tehnic(aperitiv și un fel principal de mâncare). Pe durata evenimentului nu se consuma băuturi alcoolice.

Abordăm mai multe genuri muzicale. Muzică populară, muzică veche de petrecere, muzică ușoară românească și internațională, cafe concert, programe muzicale de virtuozitate. Nu abordăm genul muzical “manele”. Suntem adaptabili și reușim să facem față provocărilor astfel încât evenimentul dumneavoastră să fie un real succes. 

Suntem flexibili în ceea ce privește preferințele muzicale și de aceea vă oferim posibilitatea să alegeți. Putem aborda anumite piese muzicale pe care doriți in mod excepțional. Totodată, dacă există anumite melodii pe care nu le doriți în cadrul programului artistic, acestea se pot exclude. 

De principiu, suntem deschiși colaborărilor fructuoase și ne plac provocările lansate de dumneavoastră. De aceea, la GRAND MUSIC EVENTS, aveți posibilitatea să alegeți piesele favorite.

Da, toate echipamentele sunt în proprietatea GRAND MUSIC EVENTS și toată logistica este gestionată intern.

Staff-ul tehnic ajunge la locație cu aproximativ 4-5 ore inainte de începereea evenimentului. După instalarea echipamentelor formația efectuează probele de sunet, care durează între 30-60 de minute.

Un program este perioada de timp în care interpretul/ă va performa în cadrul evenimentului pe o durată limitată de timp.

Durata unui program este de aproximativ 45-50 minute. Asta nu însemnă că dacă, spre exemplu:

–  lumea este prinsă la dans într-o horă și s-au epuizat cele 45 de minute interpretul/a se va opri din cântat. 

Acesta își va continua programul până cand pe ringul de dans mai rămân câteva persoane.

Pauzele între programe sunt scurte. Asta nu înseamnă că atunci când este pauză veți auzi în sala evenimentului murmurul persoanelor de la mese. Pe aceste perioade scurte(aproximativ 15 minute) DJ-ul își va desfășura programul.

Odată cu începerea evenimentului și până la plecarea ultimilor invitați.

Da. DJ/MC-ul este cel care anunță toate momentele din cadrul evenimentului. Este necesar să fie informat din timp, pentru a asigura un discurs fluent.

Desigur, punem la dispoziție scena, sunetul și luminile tuturor artiștilor prezenți la eveniment(contra cost). Însă nu și operatorii(inginer de sunet, inginer de lumini). Vă recomandăm să ne puneți în legatură cu artiștii invitați inainte cu cel puțin 7 zile de eveniment. Trebuie să discutam despre necesarul tehnic.

Dacă ai intrebari altele decât cele enunțate mai sus, ne poți contacta telefonic sau prin mail. Îți vom răspunde imediat!

Organizare nuntă

Cum să-ți organizezi nunta fără stres

Să acoperi toate cheltuielile unei nunți nu este deloc o treabă ușoară. Mai ales dacă tu ești cel care suportă toate cheltuielile. Fă o listă cu toate lucrurile ce trebuiesc achiziționate pentru ziua asta. Fixează un preț limită pentru fiecare lucru. Încearcă să nu depășești prețul pe care ești dispus să îl oferi pentru fiecare articol.

Parteneri Grand Music Events

Cei mai de incredere furnizori in materie de organizari evenimente
oferta-nunta.ro logo

Esti in cautarea unei formatii de nunta, formatii de botez sau a unei formatii pentru un eveniment privat sau corporate in Bucuresti sau Ilfov ? Ai ajuns exact unde trebuie! Grand Music Events iti ofera un show asa cum ti-ai dorit! Nu ramane decat sa ne contactezi si sa vei afla tot ce te interesaza! Suna acum pentru evenimentul tau!

Esti in cautarea unei formatii de nunta, formatii de botez sau a unei formatii pentru un eveniment privat sau corporate in Ploiesti? Ai ajuns exact unde trebuie! Grand Music Events iti ofera un show asa cum ti-ai dorit! Nu ramane decat sa ne contactezi si sa vei afla tot ce te interesaza! Suna acum pentru evenimentul tau!

Esti in cautarea unei formatii de nunta, formatii de botez sau a unei formatii pentru un eveniment privat sau corporate in Brasov? Ai ajuns exact unde trebuie! Grand Music Events iti ofera un show asa cum ti-ai dorit! Nu ramane decat sa ne contactezi si sa vei afla tot ce te interesaza! Suna acum pentru evenimentul tau!

Esti in cautarea unei formatii de nunta, formatii de botez sau a unei formatii pentru un eveniment privat sau corporate in Calarasi? Ai ajuns exact unde trebuie! Grand Music Events iti ofera un show asa cum ti-ai dorit! Nu ramane decat sa ne contactezi si sa vei afla tot ce te interesaza! Suna acum pentru evenimentul tau!

Esti in cautarea unei formatii de nunta, formatii de botez sau a unei formatii pentru un eveniment privat sau corporate in Giurgiu? Ai ajuns exact unde trebuie! Grand Music Events iti ofera un show asa cum ti-ai dorit! Nu ramane decat sa ne contactezi si sa vei afla tot ce te interesaza! Suna acum pentru evenimentul tau!

Esti in cautarea unei formatii de nunta, formatii de botez sau a unei formatii pentru un eveniment privat sau corporate in Craiova? Ai ajuns exact unde trebuie! Grand Music Events iti ofera un show asa cum ti-ai dorit! Nu ramane decat sa ne contactezi si sa vei afla tot ce te interesaza! Suna acum pentru evenimentul tau!

Esti in cautarea unei formatii de nunta, formatii de botez sau a unei formatii pentru un eveniment privat sau corporate in Valcea? Ai ajuns exact unde trebuie! Grand Music Events iti ofera un show asa cum ti-ai dorit! Nu ramane decat sa ne contactezi si sa vei afla tot ce te interesaza! Suna acum pentru evenimentul tau!

Esti in cautarea unei formatii de nunta, formatii de botez sau a unei formatii pentru un eveniment privat sau corporate in Ialomita? Ai ajuns exact unde trebuie! Grand Music Events iti ofera un show asa cum ti-ai dorit! Nu ramane decat sa ne contactezi si sa vei afla tot ce te interesaza! Suna acum pentru evenimentul tau!

Esti in cautarea unei formatii de nunta, formatii de botez sau a unei formatii pentru un eveniment privat sau corporate in Arges? Ai ajuns exact unde trebuie! Grand Music Events iti ofera un show asa cum ti-ai dorit! Nu ramane decat sa ne contactezi si sa vei afla tot ce te interesaza! Suna acum pentru evenimentul tau!

Esti in cautarea unei formatii de nunta, formatii de botez sau a unei formatii pentru un eveniment privat sau corporate in Alexandria? Ai ajuns exact unde trebuie! Grand Music Events iti ofera un show asa cum ti-ai dorit! Nu ramane decat sa ne contactezi si sa vei afla tot ce te interesaza! Suna acum pentru evenimentul tau!

Esti in cautarea unei formatii de nunta, formatii de botez sau a unei formatii pentru un eveniment privat sau corporate in Constanta? Ai ajuns exact unde trebuie! Grand Music Events iti ofera un show asa cum ti-ai dorit! Nu ramane decat sa ne contactezi si sa vei afla tot ce te interesaza! Suna acum pentru evenimentul tau!

Esti in cautarea unei formatii de nunta, formatii de botez sau a unei formatii pentru un eveniment privat sau corporate Buzau? Ai ajuns exact unde trebuie! Grand Music Events iti ofera un show asa cum ti-ai dorit! Nu ramane decat sa ne contactezi si sa vei afla tot ce te interesaza! Suna acum pentru evenimentul tau!

Esti in cautarea unei formatii de nunta, formatii de botez sau a unei formatii pentru un eveniment privat sau corporate in Dolj? Ai ajuns exact unde trebuie! Grand Music Events iti ofera un show asa cum ti-ai dorit! Nu ramane decat sa ne contactezi si sa vei afla tot ce te interesaza! Suna acum pentru evenimentul tau!

Esti in cautarea unei formatii de nunta, formatii de botez sau a unei formatii pentru un eveniment privat sau corporate in Pitesti? Ai ajuns exact unde trebuie! Grand Music Events iti ofera un show asa cum ti-ai dorit! Nu ramane decat sa ne contactezi si sa vei afla tot ce te interesaza! Suna acum pentru evenimentul tau!

Esti in cautarea unei formatii de nunta, formatii de botez sau a unei formatii pentru un eveniment privat sau corporate in Dambovita? Ai ajuns exact unde trebuie! Grand Music Events iti ofera un show asa cum ti-ai dorit! Nu ramane decat sa ne contactezi si sa vei afla tot ce te interesaza! Suna acum pentru evenimentul tau!

Formatie nunta ilfov - Grand music events

Contact

Dacă v-ați decis să ne rezervați, vă rugăm să ne contactați prin telefon sau email, pentru a vă confirma disonibilitatea pentru data evenimentului dvs. Primim solicitări atât pentru evenimentele ce vor avea loc peste câteva luni cât și pentru evenimentele de „last-minutes”.

Trimite mail